Μάριος Λινάκης.

Portfolio surgery. Χτίζω το book μου

.
4/02/2023. Δια ζώσης.
Είδος Δια ζώσης
Γλώσσα Gr
Διάρκεια 18 ώρες
Τιμή €180

Περιγραφή

Τι προσφέρω στην αγορά οπτικής επικοινωνίας; Πως προσδιορίζω τη σχεδιαστική ταυτότητά μου, πως οργανώνω, χτίζω και παρουσιάζω πρακτικά το έργο μου; Τι επιλέγω να δείξω και να εξελίξω με στόχο την ενδυνάμωση του προϊόντος που προσφέρω;

Αυτό το πρακτικό masterclass εξετάζει τα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός εμβληματικού book έργων, σκύβοντας ξεχωριστά στο book του κάθε συμμετέχοντος. Στο θεωρητικό μέρος παρουσιάζονται οι αρχές οργάνωσης portfolios και εμβληματικά case studies. Στο 2ο προσδιορίζεται η ταυτότητα του σχεδιαστή, διενεργείται πρακτική αξιολόγηση και συζήτηση των έργων των portfolios και επιλέγονται έργα για βελτίωση. Στο 3ο μέρος παρουσιάζονται τα βελτιωμένα books και καθορίζονται επόμενα βήματα δράσης.

Το masterclass απευθύνεται σε νέους ή εν ενεργεία σχεδιαστές που αναζητούν μία πυξίδα στο έργο τους με στόχο τη βελτίωση του book τους στην αγορά οπτικής επικοινωνίας. Συμμετοχικό, διασκεδαστικό, ζωντανό και ανατρεπτικό.

Πρόγραμμα

Sat. 4.02.2023
10:00-16:00

Μέρος 1ο. Θεωρία.
Καλωσόρισμα. Συστάσεις.

Παρουσίαση: Αρχές portfolio building: 1. Case studies. 2. Προσδιορίζω τη σχεδιαστική́ μου ταυτότητα. 3. Χτίζω το book μου. 4. Παρουσιάζω τον εαυτό́ μου και το έργο μου.

Sun. 5.02.2023
10:00-18:00

Μέρος 2ο. Πρακτικό.
Identity game. Εργασία αυτογνωσίας. Προσδιορισμός της σχεδιαστικής μου ταυτότητας, προσωπικών αρχών και στόχων του portfolio μου. Παρουσίαση στους συναδέλφους.
Surgery του portfolio σας (digital ή analogue) σε ομάδες των 3. Τι κρατάμε, τι διορθώνουμε, τι εξελίσσουμε. Επιλογή έργων για εργασία (Homework).

Sat. 11.02.2023
10:00-18:00

Μέρος 3ο. Τελική παρουσίαση και επόμενα βήματα
Παρουσίαση και critique των έργων σας. Καθορισμός των επόμενων βημάτων και πλάνο δράσης.

Πως κλείνεις θέση

1. Αγοράζεις το εισιτήριό σου στο designerstribe.gr.

Εάν είσαι φοιτητής / άνεργος και θέλεις να παρακολουθήσεις το masterclass, υπάρχει έκπτωση 40% στην τιμή του εισιτηρίου. Για την αγορά του εισιτηρίου αυτού απαιτείται η αποστολή μέσω email στο info@designmasters.gr του φοιτητικού πάσου / κάρτας ανεργίας. Τη θέση σου μπορείς να την κλείσεις εδώ.

2. Με την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβεις στο email που θα δηλώσεις τις οδηγίες για τη συμμετοχή σου στο συνέδριο.

Προετοιμασία

  1. Προετοιμάστε το portfolio σας. Δε χρειάζεται να είναι τέλειο. Μπορεί να είναι σε μορφή ai, pdf, HTML στο δίσκο σας, το web site, η σελίδα σας στο Behance, Instagram. Σκεφτείτε πως και τι θα παρουσιάσετε στο γκρουπ (Μέρος 2).

  2. Επιλέξτε μία εργασία πάνω στην οποία θα δουλέψουμε. Προετοιμάστε τα αρχεία, τα οποία θα μοιραστείτε με το γκρουπ. (Μέρος 2).

  3. Μεταξύ του πρώτου και δεύτερου Σαββατοκύριακου, αφιερώστε χρόνο για να δουλέψετε το έργο που θα επιλέξουμε. Η τελική παρουσίαση θα γίνει στο γκρουπ (Μέρος 3). Μη φοβάστε, δεν δαγκώνουμε.

  4. Φέρτε το laptop σας (Μac ή PC).

Λ
Ε